Lesbi meiden sex kontakt forum

lesbi meiden sex kontakt forum

Help 'm eens door bijvoorbeeld te vertellen wat je lekker vindt. Aurora Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Aurora. Dat denk ik niet. Ik denk dat je namelijk heel goed weet of iets 'klopt' of niet, dat heeft denk ik weinig met ervaring te maken.

TS, ik herken mezelf wel in jouw verhaal. En toen beleefde ik ineens een supernacht met mn beste vriendin en eigenlijk wist ik onmiddellijk dat ik dit fijner vond dan seks met een man. En tja, hokjes, hokjes Maar goed, je bent 16, dus het is wel begrijpelijk. Probeer je alsjeblieft niet te druk te maken, ook al is dat makkelijk gezegd. Je hebt nog jaren de tijd om te ontdekken wat je precies wil, en wat je wel of niet fijn vindt.

Ik herken me echt super erg in je! Ik dacht altijd dat ik op jongens viel en ik had het voor mezelf open gelaten of ik ook wel op een meisje verliefd zou kunnen worden. Ondertussen vond ik meisjes wel ontzettend interessant.

Want ondanks dat ik het niet had uitgesloten, was het toch nog een schok dat het echt, echt zo was. Het grote probleem was alleen dat ik een super lieve vriend had, die echt helemaal gek op mij was en die echt super lief voor mij was.

Hij kon het goed vinden met m'n ouders, met m'n zusje, ik kon het goed met zijn familie vinden… Maar ik kreeg steeds meer het gevoel dat het niet klopte en ik werd ook steeds onaardiger, vooral waar hij bij was.

Tot ik op een dag besloot dat ondanks dat hij zó ontzettend lief was het echt niet meer verder kon, omdat hij niet iemand verdiende die niet zo verliefd was op hem als hij op mij. En het gevoel dat ik het had uitgemaakt was eerst verschrikkelijk, maar al vrij snel daarna voelde het ook als zo'n super grote opluchting, omdat ik me niet schuldig hoefde te voelen tegen over hem.

En omdat ik gevoelens die ik misschien had niet hoefde te 'onderdrukken'. Sindsdien heb ik één vriendinnetje gehad, waarmee het niet werkte en dat hebben we opgeven moment ook naar elkaar uitgesproken. Maar nu heb ik een vriendinnetje en ze is super lief en ik heb ook echt het gevoel dat het klikt en dat we het allebei even graag willen en vooral dat is een heel fijn gevoel.

Maar of ik nou hetero, bi of lesbisch ben, geen idee. Ik kan me voorstellen dat het lastiger is, als dat niet zo is, maar uit eindelijk voel je vaak zelf wel wat je echt wilt. Ik hoop dat je iets hebt aan m'n verhaal en het is helemaal niet erg om hierover te twijfelen, als je het maar niet wegstopt. Probeer je wat minder druk te maken om wat anderen vinden..

Als je nu verliefd bent op haar en dolgraag bij haar wil zijn, moet je dat gewoon doen. Dat je haar misschien zou kunnen kwetsen als de nieuwigheid ervan af is, is niet echt heel anders dan wanneer je net verliefd bent op een jongen en na een paar maanden ontdekt dat het toch niks is.

Laatst gewijzigd op om Lethalis Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Lethalis. Je ouders houden van je, en ze zullen je echt wel accepteren voor wie je bent, hetero, bi, lesbisch.. Als jij maar gelukkig bent! Ik was ook bang voor de reactie van mijn ouders, maar die reageerden heel relaxed. Als jij dit meisje echt leuk vindt, moet je ervoor gaan. Zoek meer berichten van Little Phoebe.

Ik weet gewoon echt niet wat ik moet doen, ik ben ook een echt meisje meisje, iemand waar je totaal niet van zou verwachten dat ze op meisjes valt. Niemand zou me geloven. En dat meisje is echt doood verliefd op mij, dus ik wil niet zomaar iets met haar beginnen om haar dan te laten vallen. Ik kan uit je post niet halen wat bij jou dan maakt dat je jezelf 'lesbisch' noemt. Welke gevoelens zeg maar. Maar misschien begrijp ik er daarvoor te weinig van.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning how to dance in the rain. Elke provincie heeft zijn eigen afdeling, google is je vriend. Je moet doen waar je jezelf lekker bij voelt. En overal zijn vrouwen te vinden die niet weten wat ze nou echt leuker vinden. Maar waarom zou je, niemand zegt dat je een keuze moet maken.

Ik weet niet waar je woont, maar ga er lekker op uit. Leg jezelf geen regeltjes op en kijk wat er op je pad komt.

En wat betreft verliefdheid. Wat vind jij echt verliefd zijn; kriebels, steeds aan diegene denken, opzoeken, etc. Ook daar is geen standaard regel voor. Blijf eerlijk tegenover jezelf en als je op een gegeven moment intiem met iemand wordt, blijf dan ook eerlijk tegenover die ander. Succes met de zoektocht. En vergeet niet, dat is een leuk iets!! Tickel maandag 2 mei Misschien hou je gewoon van mensen, en ben je de juiste nog niet tegen gekomen.

Marielle29 maandag 2 mei Wat zonde dat je het jezelf niet gunt om te ontdekken wat je allemaal voelt en wilt. Volg je hart zou ik zeggen, je bent een volwassen vrouw en mag gelukkig helemaal zelf bepalen hoe je je leven invult. Het leven is te kort om niet jezelf te zijn.

Aureel maandag 2 mei Misschien ben je wel nooit verliefd geworden op een vrouw, omdat je dat jezelf niet toestaat. Dan ontstaan er dus ook geen romantische gevoelens. De stap naar online daten is voor bijna iedereen moeilijk. Wie is er nou niet onzeker en verlegen als het gaat om het zoeken naar een partner?

Maar afwachten tot die angst overgaat, kan lang duren. Beter doe je het tóch, met angst en al, en zul je merken dat het gaandeweg verdwijnt. Ik denk dat je meer moet doen i. Doe waar je gelukkig van wordt! Maar dan moet je het geluk wel een kans geven: LotuzRose maandag 2 mei Bedankt voor jullie reacties! Ja, ik wil gewoon weten waar ik aan toe ben denk ik. Ik begrijp niet dat ik nooit verliefd wordt op een vrouw. Onder verliefdheid valt voor mij; vlinders in de buik.

Iemand steeds willen zien. Maar wat jullie zeggen over dat ik teveel nadenk en te weinig doe klopt helemaal. Boarn maandag 2 mei Kom je wel leuke vrouwen tegen dan, types waar je op zou kunnen vallen?

Wat vind je bijv. En durf je eens naar een roze kroeg te gaan, of via internet met leuke vrouwen te gaan mailen? Boarn ik woon zelf niet in de buurt van dit soort kroegen. Ik ben er wel een paar keer geweest. Ik had die eerste keer wel een soort oogcontact met iemand. Maar omdat het voor mij de eerste keer was en ik met een groep was vond ik het lastig om haar te benaderen. Ik ben niet echt een held hierin. Via de mail wel contact gehad met wat vrouwen via een forum van lesbische vrouwen.

Maar dat werd eigenlijk meer een vriendschappelijk contact. Of het mailen loopt een beetje op een dood spoor. Ik ben geloof ik ook niet zo goed in mailen. Ik weet niet waar het mis gaat. Ik val denk ik op een meer vrouwelijke vrouw. Maar wel iemand waar je overal mee over kan praten. Boomschors maandag 2 mei Als je wel eens in Amsterdam komt is dit een hele gezellige kroeg: Wellicht vind je dat wat makkelijker dn zo aanspreken in een kroeg.

Zelf heb ik dat ook nooit makkelijk gevonden. Vaak is ze dan met een aantal vriendinnen en die kijken je dan allemaal aan als je op haar afstapt. Hoewel ik ook wel wat drank nodig heb voordat ik zover ben dat ik daadwerkelijk zo los kom.

Boarn dinsdag 3 mei Ik heb mijn huidige vriendin ontmoet via een forum waar lesbische vrouwen komen, ze bleek bij mij in de buurt te wonen en haar humor sprak me aan.

Vorige vriendinnetjes heb ik via via ontmoet, als je eenmaal wat vriendinnen hebt in het wereldje leer je weer nieuwe mensen kennen. Je moet er alleen voor oppassen dat je je niet in een soort wespennest steekt waarbij iedereen het al eens met elkaar gedaan heeft en de exen elkaars ogen wel kunnen uitkrabben. Sorry TO, ff offtopic. Ik sluit mij aan bij wat iedereen hier zegt. In welk deel van het land woon je? De Vivelavie vind ik heel erg ehm..

Sorry als iemand zich beledigd voelt.. Ik vind de vrouwelijke vrouwen daar op 1 hand te tellen en er is te veel okselhaar.

Ik probeer HIER al een tijdje gesprekken aan te knopen , maar het loopt niet echt. Tijd voor n nieuw topic. Ik weet iig wel dat je op t Vivaforum genoeg vrouwen kan vinden die ook op vrouwen vallen. De leukste vrouwen heb ik btw op "normale" hetero- feestjes ontmoet oogcontact! Mijn sportschool is ook een goede plek. Ik vind labels btw een keurmerk van society. Als ik mezelf een label zou moeten geven ben ik bi. Ik ben echter 14 jaar samen met mijn vriend en hij is mijn enige man ooit.

.